Simone Tempestini face șase ”scratch”-uri din șase în ziua a doua

[:ro]Simone Tempestini a câștigat toate probele disputate pe primele două bucle ale zilei secunde a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile și are un minut și două zecimi avans în fața lui Valentin Porcișteanu la a doua trecere prin parcul de service. Întrecerea contează ca etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și este inclusă în calendarul FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy.

Și cea de-a doua buclă a zilei secunde a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile a fost dominată de liderul provizoriu al întrecerii, Simone Tempestini, cel care a reușit să-și treacă în cont victoria pe toate probele speciale. Astfel, el a ajuns la șase reușite din tot atâtea posibile în ziua a doua și la 11 din 15 de-a lungul raliului și are un ecart de 1:00,2 față de al doilea clasat, Valentin Porcișteanu.

Pe această buclă nu am asistat la modificări importante, astfel că Dan Gîrtofan este pe ultima treaptă a podiumului FIA, Manu Mihalache conduce în întrecerea mașinilor de Clasa 3, urmat de Gergo Szabo, Raul Badiu este primul în clasamentului mașinilor cu două roți motrice, devansându-l pe Norbert Maior, în timp ce Sebastian Barbu este liderul clasamentului Clasei 11.

Ultima buclă propune alte două probe speciale, între care și a treia trecere pe Vermești, care va reprezenta și Power Stage. Aceasta va avea startul la 16:41, este transmisă live de TVR 3 și TVR Iași, așa cum, de altfel, s-a întâmplat și cu trecerea a doua.

Rezultatele live sunt disponibile pe http://live.fras.ro/results/raliul-moldovei-bacau.

Partenerul principal al ediției din acest an este Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Sponsor principal: Dedeman Automobile. Principalul partener tehnic va fi Helios Bacău, companie cu rețea de distribuție a carburanților din zona Moldovei. Parteneri: Jidvei, Arena Mall, Selgros, Hotel Dumbrava, Lux-Artim, Grafit, Data ERP, Helen Hotel, Hotel Decebal. Parteneri media: TVR 1,  TVR 3, TVR Iași, Telekom Sport, EuropaFM.[:]