Sampania Campionilor vine de la Jidvei

In acest an, la Raliul Moldovei, a treia etapa a Campionatului National de Raliuri „Dunlop”, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Sampania Campionilor va fi oferita de la Jidvei. De asemenea, sambata, dupa festivitatea de premiere, toti participantii la Raliul Moldovei sunt asteptati la un eveniment dosebit, ce va avea loc la Hotelul „Decebal”, acolo unde va fi o degustare a vinurilor Jidvei, urmata de o petrecere.

Doar 20 de echipaje inscrise
Din pacate, cu doar 24 de ore inainte de a expira timpul „regulamentar” (vineri 11 mai 2012 ora 20:00) de inscriere, pentru Raliul Moldovei, lista participantiilor cuprinde numai 20 de echipaje. Cei care care vor dori sa se inscrie la la Raliul Moldovei, dupa aceasta data vor fi nevoiti sa achite o taxa suplimantara. „Sunt convins ca numarul echipajelor va creste. Sunt piloti de valoare, care inca nu apar pe lista, dar sunt convins ca vor fi la start”, a spus Adrian Raspopa, organizatorul cursei.

Raliul Moldovei-Bacau – Parteneri:

A doua etapa a Campionatului National de Raliuri – Dunlop, este o competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, Consiliului Local si al Primariei Municipiului Bacau si este sustinuta de:

Parteneri: Centrul Auto Skoda Bacau, Nevila, Arena Mall, Hotel „Decebal”

Partener asociat: Dunlop – sponsor oficial al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

Eveniment organizat cu sprijinul: Inspectoratului Judetean de Politie Bacau, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau, Regia Nationala a Padurilor Bacau

Parteneri media : TVR 3, TVR Iasi, Trustul „Desteptarea”, Autoexpert, Adevarul, Catavencii, Academia de Test Drive, Radio „Conect”, Ziarul „Ora 25”, 1TV Bacau, AutoRally Magazin, www.autorally.ro, www.rallymagazin.ro