Raliul Moldovei-Bacau 2012 – PS8: Francois Delecor se indreapta spre prima victorie din CNR Dunlop

rallyphoto_raliul_moldovei-bacau_2012_PS6 - Francois Delecour

Francois Delecour obtine a cincea victorie de proba consecutiva si se indreapta spre prima victorie din CNR Dunlop 2012, avand 39 secunde avans cu o proba inainte de final.
Urmatorii in clasament sunt Gergo Szabo si Csaba Spitzmuller si este putin probabil ca ierarhia podiumului sa se schimbe pe ultima proba.

rallyphoto_raliul_moldovei-bacau_2012_PS6 - Francois Delecour

De urmarit este disputa pentru pozitia a zecea si sefia categoriei doua roti motrice, unde George Grigorescu detine un avans fragil in fata lui Alex Filip, 3.3 secunde.
Pentru Vali Porcisteanu problemele continua, el pierzand timp din cauza unei pene de cauciuc. Pozitia a cincea pe care o ocupa nu este pusa in pericol, avansul sau mentinandu-se in jurul valorii de un minut.

O alta disputa interesanta este cea de la Cupa Dacia, unde castigatorul primelor doua etape, Bogdan Barbu, il urmareste pe campionul en-titre, Bogdan Nastase, care a preluat sefia clasamentului monomarca dupa proba a sasea. 4.3 secunde ii despart pe cei doi inainte de ultima proba, Nevila – Moinesti, in lungime de 26,5 km.