De trei ori “La Remise” pentru Raliul Moldovei – Comfert !

Intre locatiile de referinta ale legendarului Raliu Monte Carlo se numara si ”La Remise”, al carui renume este la fel de mare precum cel al Col de Turini.

Ridicat intr-un satuc de 600 de suflete din departamentul Ardeche, Antraigues sur Volane, restaurantul a fost vizitat intr-o seara de ianuarie 1973 de Jean Claude Andruet si navigatorul sau, aflati la recunoasteri. Patronul, Albert Jouanny, ca si fiul acestuia, Yves, le-au devenit prieteni, si, mai apoi, an de an, piloti si copiloti, mecanici si ingineri, ori amatorii de raliu au transformat acest local intr-un popas de legenda pentru lumea raliurilor. ”Cred ca petreceam mai mult timp la La Remise decat la recunoasteri”, recunostea, nu cu multa vreme in urma, Michelle Mouton.

Ei bine, ”La Remise” a constituit o sursa de inspiratie pentru organizatorul Raliului Moldovei-Comfert, Adrian Raspopa, iar participantii la competitia care va pune punct final Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 vor avea parte de trei locatii de acest tip.

Cofetaria ”Lady Vi”, situata la 50 de metri de primul parc de service, va avea rolul de ”sweet stop”, echipajele Inscrise In competitie urmand sa primeasca aici, inainte de start, nu doar ultimele buletine informative, ci si un cadou dulce care sa le ofere energia necesara pentru prima zi de concurs.

Cofetaria Lady Vi - Bacau
Cofetaria Lady Vi - Bacau

O alta locatie importanta este Restaurantul ”Boulevard”, pozitionat si el in apropierea parcului de service. De joi si pana sambata, concurentii, dar si componentii echipelor, vor putea comanda aici meniul Raliului Moldovei- Comfert, disponibil la un pret special. Tot aici se va afla si Centrul de Presa secundar, deschis pe perioada intrecerii, jurnalistilor fiindu-le pus la dispozitie un spatiu de lucru dotat cu conexiune de internet Wi-Fi.

Restaurant Boulevard - Bacau
Restaurant Boulevard - Bacau

Restaurantul ”La Michele”, situat in strada Mihail Kogalniceanu nr.12, este cea de-a treia locatie partenera a competitiei, si va reprezenta o gazda primitoare pentru echipajele participante la finala CNRD 2011 nu doar pe parcursul Raliului Moldovei-Comfert, ci si in zilele dedicate antrenamentelor.

Restaurantul La Michele - Bacau
Restaurantul La Michele - Bacau

Raliul Moldovei-Comfert este o competitie organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, Primariei Municipiului Bacau, COMFERT.

Parteneri oficiali: Centrul Auto Skoda Bacau, Dedeman, G4S, Duralube, Arena Mall, Lukoil, Karcher prin Instalco Group, Hotel Decebal, Vostok Europe prin Russian Shop, RUSTRANS, CONEXTRUST.

Parteneri tehnici: Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret Bacau, CS XScape Bacau, Regia Nationala a Padurilor Romsilva, CAT GUARD Security, Jidvei, Selena Motorsport, A-Car, Ludicass Bacau

Eveniment organizat cu sprijinul: Directiei Silvice Bacau, Serviciului de Politie Rutiera Bacau, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Parteneri media: TVR 3, TVR Iasi, 1TV Bacau, Ziarul de Bacau, Desteptarea Bacau, Mens Health, Autoexpert, Playboy, www.autorally.ro, www.rallymagazin.ro

Pagina web oficiala: www.raliul-moldovei.ro