55 de concurenți vor lua startul in Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile

Programat in perioada 21-22 iunie 2019 Raliul Moldovei Bacău 2019, ajuns la cea de-a noua ediție, va alinia la start 55 de concurenti. Nu mai puțin de sapte automobile de categorie R5 se vor duela pentru victoria celei de-a treia etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019.

Chiar daca data limita a inscrierilor s-a incheiat, echipajele intarziate au ocazia de a se inscrie in continuare, contra unei sume suplimentare.

Raliul Moldovei Bacău 2019 este alcatuit din 13 probe, imparțite de-a lungul a două zile si masoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile va oferi 10 ore de transmisiuni directe ținand conectați la febra raliului fanii de motorsport din Romania. În prima zi TVR Iași va transmite proba Vermești, iar Superspeciala de la Onești urmează să fie difuzată simultan de Telekom Sport și TVR. Producția a fost încredințată Casei de Producție Studio Video Art condusă de cunoscutul Ticu Alexe.

A doua zi transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmează să fie transmisă la ultimele două treceri, cea din urmă fiind și Power Stage.

Raliul Moldovei Bacău 2019 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerului principal Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Sponsor principal: Dedeman Automobile.